Mijn kind kan eenmalig niet meedoen, waar kan ik hem/haar afmelden?

Bij een eenmalige afmelding is het niet nodig om desbetreffende trainer hierover te informeren. Mocht het zo zijn dat je kind meerdere malen achter elkaar afwezig gaat zijn dan mag er een mail gestuurd worden naar venlo@padxpress.nl waarna wij de desbetreffende trainer gaan informeren.

 

Welke kleding/uitrusting moet mijn kind meenemen naar de activiteit?

Hetzelfde als een normale gymles of sportles. Oftewel gemakkelijke en goed ademende kleding met sportschoenen die passen bij de ondergrond, gymschoenen zijn altijd geschikt. Verder is het belangrijk dat je jouw kind kleed naar de weeromstandigheden. Is het koud buiten? Zorg dan voor voldoende kleding met wellicht een muts en handschoenen.

Tenslotte kun je eventueel een bidon meegeven zodat je kind wat kan drinken tijdens de les.

 

Vindt de training binnen of buiten plaats?

Dit is afhankelijk van de groep waar je jouw kind hebt ingeschreven. Bij sommige groepen vindt je training buiten plaats en bij sommige wordt de training binnen gegeven.

 

Slechte weersvoorspelling, gaat de training wel door?

De trainer heeft een deelnemerslijst met alle mailadressen van de ouders. Indien de training niet door kan gaan i.v.m. de slechte weersomstandigheden zal de trainer dit via de mail communiceren. Houdt daarom, bij slecht weer, altijd goed je mail in de gaten voordat een training gaat beginnen.

 

Hoe kom ik aan mijn startbewijzen van de Weir Venloop en de Berden Voorjaarsloop?

Deze organisaties informeren alle deelnemers over de startbewijzen via de mail. Zij sturen t.z.t. een nieuwsbrief met o.a. de informatie over de startnummers.

 

De activiteit bij PadXpress is gratis, het inschrijven voor de Weir Venloop en de Berden Voorjaarsloop kost geld. Kan ik mijn kind inschrijven voor PadXpress, niet mee laten doen aan de trainingen en daarna toch het startbewijs gratis ophalen?

Nee, dit is niet de bedoeling. Het voorbereidingstraject is bedoeld om kinderen op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met de hardloopsport. Dit met het hoogtepunt om gezamenlijk met hun vriendjes deel te nemen aan de Weir Venloop en/of de Berden Voorjaarsloop.

Mocht je kind alleen willen deelnemen aan de Weir Venloop en/of de Berden Voorjaarsloop zonder het voorbereidingstraject VenloopKids dan kun je jouw kind inschrijven op de website van de Weir Venloop: https://www.venloop.nl/inschrijven en de website van de Berden Voorjaarsloop: https://www.berdenvoorjaarsloop.nl/.

 

Mijn kind is net een jaar ouder/jonger dan de leeftijdscategorie die staat bij de activiteit waarvoor ik wil inschrijven, kan ik hem/haar inschrijven voor deze activiteit?

Nee, dat is niet mogelijk. Er zijn doel bewust leeftijdsgroepen gemaakt zodat kinderen met hun eigen leeftijdsgenootjes kunnen deelnemen aan het voorbereidingstraject VenloopKids.

 

De groep van het vriendje van mijn kind is vol. Kan ik mijn kind alsnog inschrijven bij de groep van zijn vriendje?

Nee, dit is niet mogelijk. Om de veiligheid te waarborgen en de trainer niet te overbelasten hebben wij gekozen dat elke trainer maximaal aan 25 kinderen les mag geven.

 

Ik heb mijn zoon/dochter al ingeschreven voor de Weir Venloop en/of de Berden Voorjaarsloop op de website van de Weir Venloop of de website van de Berden Voorjaarsloop. Is er een mogelijkheid om mijn inschrijfgeld terug te krijgen aangezien ik mijn zoon/dochter reeds heb ingeschreven voor NSA VenloopKids?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Weir Venloop en/of de Berden Voorjaarsloop.

 

De trainingen zijn al bezig maar er is nog plek in een groep, kan mijn kind nog inschrijven?

De trainingen starten in de week van 4 februari, echter de blijven de inschrijvingen open staan tot 10 februari daarna sluiten de inschrijvingen definitief. Deelname zonder inschrijving is niet mogelijk.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een e-mail naar venlo@padxpress.nl . Wij zullen jouw e-mail zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.