Ik ben nieuw op de website en mijn kind wil graag meedoen met de PadXpress. Wat moet ik doen?

Wat leuk dat je kind mee wil doen. Inschrijven kan bij Mijn PadXpress. Na de inschrijving van de ouder, kunnen er 1 of meerdere kinderen worden toegevoegd. Inschrijven voor activiteiten kan beginnen! Veel succes en plezier!

Oh help, ik ben mijn wachtwoord vergeten…

Geen probleem. Bij Mijn PadXpress kan je aangeven dat je het wachtwoord bent vergeten. Via de mail wordt er dan een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Ik heb mijn kind ingeschreven voor een activiteit. Wat kan ik nu verwachten?

Een week voor de start van de activiteit (en) wordt de inschrijving gesloten. De aanbieder kijkt dan of er voldoende inschrijvingen zijn. Zijn er voldoende aanmeldingen, dan ontvang je een bevestiging met een verzoek tot betalen. Via Mijn PadXpress kun je de actuele gegevens van je inschrijving bekijken.

De activiteit gaat door, nu moet ik betalen. Hoe werkt dat?

De aanbieder stuurt je een verzoek tot betaling.

Is vervoer naar de activiteiten geregeld?

Nee, dit is niet geregeld. Ouders zorgen zelf voor vervoer van de kinderen naar de locaties van de activiteiten.

Wat als ik het niet kan betalen om mijn kind mee te laten doen?

Geen enkel kind hoeft aan de kant te staan. Om het voor ieder kind mogelijk te maken om deel te nemen aan de naschoolse activiteiten kun je als ouder gebruik maken van diverse regelingen: het Jeugdcultuurfonds, Jeugdsportfondsen, stichting Leergeld . Deze fondsen geven kinderen, waarvan de ouders niet genoeg financiële middelen hebben om hun kinderen aan sport- en culturele activiteiten te laten deelnemen, toch de kans om deel te kunnen nemen aan deze sport – en cultuuractiviteiten d.m.v. financiële ondersteuning via deze fondsen. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente waar je woont en zoek op de namen van de eerder genoemde fondsen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Cookies kunnen gebruikt worden voor het bijhouden van statistieken, het optimaliseren van de website, integratie van social media en voor marketingdoeleinden.

cookies aanpassen
alle cookies accepteren

Lees meer over cookies in onze privacyverklaring.

deze cookies accepteren