Ik ben nieuw op de website en mijn kind wil graag meedoen met de PadXpress. Wat moet ik doen?

Wat leuk dat je kind mee wil doen. Inschrijven kan bij Mijn PadXpress. Na de inschrijving van de ouder, kunnen er 1 of meerdere kinderen worden toegevoegd. Inschrijven voor activiteiten kan beginnen!

Oh help, ik ben mijn wachtwoord vergeten…

Geen probleem. Bij Mijn PadXpress kan je aangeven dat je het wachtwoord bent vergeten. Via de mail wordt er dan een nieuw wachtwoord toegestuurd. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar op: 088-7307400.

Ik heb mijn kind ingeschreven voor een activiteit. Wat kan ik nu verwachten?

Een week voor de start van de activiteit (en) wordt de inschrijving gesloten. We kijken dan of er voldoende inschrijvingen zijn. Zijn er voldoende aanmeldingen, dan sturen we een bevestiging met een verzoek tot betalen. Via Mijn PadXpress kan er betaald worden met iDeal. Zijn er jammer genoeg te weinig aanmeldingen, dan gaat de activiteit niet door. Soms kunnen we een alternatief bieden, als dat het geval is, sturen we hierover een mail.

Mocht je tussentijds willen weten of er al voldoende inschrijvingen zijn, dan kun je dit zien bij Mijn PadXpress.

De activiteit gaat door, nu moet ik betalen. Hoe werkt dat?

Bij Mijn PadXpress staan de betalingen klaar, via een link kan er betaald worden. Het betalen gaat via iDeal. Mocht het een keer niet lukken… probeer het nog eens, vaak werkt het dan wel. Mocht het probleem zich blijven voordoen neem dan contact op via 088-7307400. Wij zullen je dan meteen proberen te helpen of een andere oplossing aanbieden.

Ik kan mijn kind niet inschrijven omdat er nog een betaling open staat, wat nu?

Je kunt je kind niet inschrijven als er nog een openstaande betaling is van een vorige activiteit. Zodra je deze activiteit hebt betaald kun je je kind opnieuw inschrijven. De openstaande betaling staat bij Mijn PadXpress.

Is vervoer naar de activiteiten geregeld?

Nee, dit is niet geregeld. Ouders zorgen zelf voor vervoer van de kinderen naar de locaties van de activiteiten. Alleen als je kind bij een van de Hoera Kindcentra in Peel en Maas wordt opgevangen, kan het zijn dat er vervoer geregeld is. Neem daarvoor contact op met het Kindcentrum.

Mijn kind gaat naar de buitenschoolse opvang van Hoera Kindercentra in Peel en Maas, maar wil graag naar een activiteit van de PadXpress.

Dit is geen probleem. Kinderen die op de BSO zitten kunnen zich natuurlijk ook aanmelden. Met Hoera Kindcentra is een regeling getroffen over de kosten, zodat u niet extra hoeft te betalen voor een activiteit. Hier is wel een maximum aan verbonden per locatie. Vraag dit na bij de locatie van de BSO.

Als uw kind naar de BSO van Hoera Kindercentra in Peel en Maas gaat, dan wordt het kind door de ouders aangemeld bij Mijn PadXpress. Hierbij wordt aangegeven naar welke BSO hij/zij gaat. De BSO kan daarna de kinderen op BSO-dagen aanmelden voor een activiteit. De betaling wordt door de BSO geregeld.

Natuurlijk kunnen de kinderen op dagen dat ze niet naar de BSO gaan, gewoon worden aangemeld door hun ouders.

Mijn kind gaat naar de buitenschoolse opvang  (niet bij Hoera Kindercentra in Peel en Maas), maar wil graag naar een activiteit van de PadXpress.

Natuurlijk mag dat ook, maar er zijn (nog) geen afspraken gemaakt. Vraag het zelf na bij de locatie van de BSO wat de mogelijkheden zijn.

Wat als ik het niet kan betalen om mijn kind mee te laten doen?

Geen enkel kind hoeft aan de kant te staan. Om het voor ieder kind mogelijk te maken om deel te nemen aan de naschoolse activiteiten kan er ook gebruik worden gemaakt van van het Jeugdcultuurfonds, Jeugdsportfondsen/of het Sjaan de Haan Kinderfonds. Deze fondsen geven kinderen, waarvan de ouders niet genoeg financiële middelen hebben om hun kinderen aan sport- en culturele activiteiten te laten deelnemen, toch de kans om deel te kunnen nemen aan deze sport – en cultuuractiviteiten d.m.v. financiële ondersteuning via deze fondsen. Wil je hier gebruik van maken of meer informatie ontvangen, neem dan contact op via 088-7307400 of stuur een mail naar info@padxpress.nl.