Is het boerenleven echt iets voor jou? Of wil je graag kennis maken met een melkgeitenhouderij? Dan ben je bij Stijndergeit aan het juiste adres! Twee weken lang worden jullie meegenomen in het leven van een melkgeitenhouder. Zo zal er een rondleiding over de boerderij plaatsvinden, wordt er een spel gespeeld, mogen jullie op de loader zitten, zal er de mogelijkheid zijn om met de geiten/lammetjes te knuffelen, zullen de dieren gevoerd worden en zal er een milkshake gemaakt worden van geitenmelk! Uiteraard mogen jullie deze milkshake ook proeven. Deze activiteiten zijn educatief, actief, creatief, maar bovenal gezellig! De activiteit wordt gegeven op boerderij Stijndergeit aan de Brandvenstraat 4 te Ell. Basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met 5 mogen deelnemen aan deze activiteit. De activiteit gaat door bij 8 deelnemers en het maximaal aantal is 12. Let op: Vol is Vol! Bekijk ook eens de website of facebookpagina van Stijndergeit!
do 15 - 22 mrt 15.45 - 17.00 uur
Leudal, Stijndergeit Ell
6-9
jaar
Wielrennen, mountainbiken en cyclocrossen, is dit iets voor jou? Sinds de opening van het wielerpark Herungerberg in 2015 neemt het aantal jeugdige wielrenners in Groot Venlo weer toe. Met deze open training op de woensdagmiddag willen wij het wielrennen voor de jeugd extra stimuleren. Het wielerpark Herungerberg beschikt over veilige en afgeschermde 800, 400 en 200 meter asfaltbanen, een 3 km lang MTB/CC parcours, een pumptrack en BMX baan. Deskundige trainers begeleiden de trainingen. Voor inlichtingen en aanmelding kun je terecht bij - Henk Hassing, trainer en bestuur Stichting Wieler- en skateomgeving Herungerberg tel. 06-27064417 / henkhassing@outlook.com - Lion de Wit, trainer WC Midden-Limburg tel.06-49096889 / liondewit52@gmail.com
wo 7 mrt - 25 apr Elke woensdag in 2018! Tijd: 14.30 - 16.30 uur
Venlo, Wielerpark Herungerberg
10-14
jaar
Hou jij van lekker actief bezig zijn?! Dan is deze hardloopwedstrijd echt iets voor jou! Op zaterdag 28 april 2018 vindt er in het centrum van Horst het hardloopevenement van Horst aan de Maas plaats! Om goed voorbereid aan de start te verschijnen worden er vier gratis jeugdloopclinics op de atletiekbaan van de Peelrunners aan de Tienrayseweg in Horst gegeven. Je kunt je hier inschrijven. Deze clinics zijn in twee blokken ingedeeld te weten: Clinics 350 + 500 meter: 7 maart - 21 maart -  4 april - 18 april Clinics 1250 meter:  14 maart  - 28 maart – 11 april -  18 april We starten om 14.30 uur en de trainingen duren 60 minuten, na iedere training is er een gezonde snack en natuurlijk een glaasje water. Programma jeugdlopen op de wedstrijddag, 28 april 2018:
Naam Afstand Leeftijd Starttijd
Kempen Communicatie Bambinoloop 350 m t/m 5 17:00 uur
Kempen Communicatie Kidsrun 500 m 6-8 17:15 uur
Kempen Communicatie Scholenloop 1.250 m 8-12 17:30 uur
wo 7 mrt - 18 apr 14.30-15.30
Horst, Atletiekbaan Peelrunners
4-12
jaar
Onder leiding van het Lekker in je vel team van Prisma ga je trefbal spelen. Na het 'gewone' trefbal kiezen jullie samen met de aanwezige trainer de trefbalvorm die jullie het allerleukste vinden. Kies jij voor bunkertrefbal, obstakeltrefbal, monopolytrefbal of heb je een nog leuker idee?
di 20 mrt 14.30-15.30 uur
Kessel, Sporthal Achter de Häöf, zaal 2
6-10
jaar
Bunkertrefbal is een hippe variant van het originele spel trefbal. Bij dit leuke en sapnnende spel staan de teams niet lukraak in het veld; jullie verschuilen je in een zelfgemaakte bunker! Klaar voor de start en… Aanvallen maar!
ma 26 mrt 15.30-16.30 uur
Beringe, De Wieksjlaag
8-13
jaar
Vind jij het heerlijk om te bewegen? Hou jij van schommelen? Spring jij overal op en overheen?  Geef je dan snel op voor de schommel-, bobbel- en spring-activiteit van Padxpress. De gymzaal wordt opgebouwd met bobbelbanen, schommelsituaties en o.a. een trampoline om in te springen!
di 27 mrt 14.30-15.30 uur
Kessel, Sporthal Achter de Häöf, zaal 2
4-12
jaar
Denk je dat je de nieuwe Messi  bent? Kom dan lekker mee voetballen in de zaal en laat je voetbalskills en trucjes zien. We doen allerlei techniek-, trap en passoefeningen en natuurlijk een partijvorm. Vergeet niet om je gymschoenen en voetbal(gym)kleding mee te nemen
di 27 mrt 15.45-16.45 uur
Egchel, 't Erf
4-8
jaar
Kom lekker bewegen en plezier maken want SPORTEN is gezond maar vooral ook heel leuk. De kinderen krijgen door het Lekker in je vel team van stichting PRISMA een echte work-out waarbij ze flink uitgedaagd worden door allerlei oefeningen. Durf jij het aan? Geef je dan snel op! Vergeet je gymspullen niet en neem eventueel iets te drinken mee.
do 29 mrt 16.00-17.00 uur
Grashoek, Ankerplaats
6-12
jaar
We helpen de paashaas een handje en gaan paaseieren pimpen en eierdopjes maken. We gaan met allerlei materialen aan de slag: verf, glitters, karton etc. Klaar met schilderen? Dan kunnen we ze ook nog verstoppen en zoeken!
vr 30 mrt 14.15-15.30 uur
Venlo, Talentencampus BSO lokaal
4-7
jaar
Dit blok hebben we een nieuwe activiteit voor jullie! Als jullie van zwemmen en muziek houden, zijn jullie bij Laco helemaal op de goede plek! Op vrijdag 30 maart gaan we namelijk discozwemmen bij Laco in Heythuysen! Dit doen we binnen het thema Lente! Neem dus je opblaasbare artikelen die met de lente te maken hebben mee! Onder genot van de leukste muziek zullen zal de activiteit hier van 18.30 uur tot 20.45 uur plaatsvinden.  Deze activiteit is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar, waarbij zwemdiploma B verplicht is!  Deze activiteit wordt aangeboden door Laco Sportcentrum Leudal. Vergeet je zwemkleding niet. Let op: Vol is Vol! Bekijk ook eens de website en Facebookpagina van Laco Sportcentrum Leudal!
vr 30 mrt 18.30 - 20.45 uur
Leudal, Laco Sportcentrum Leudal
8-13
jaar
Is toneelspelen je ding? Vind je theaterdans ook zo mooi? Bij Me On Stage heb je dit (en volgend) blok de kans om kennis te maken met toneel en theater! Middels een interactieve workshop zal er dit blok kennis gemaakt worden met theaterdans! Me On Stage is een musicalschool voor kinderen vanaf zes jaar. Er wordt les gegeven in zang, dans en spel, waarbij er niet wordt gewerkt met audities en ieder kind welkom is om mee te doen! De focus ligt op plezier hebben, vertrouwen hebben in jezelf, samenwerken, contact maken met anderen en een veilige omgeving creëren waarin ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo. Deze activiteit wordt aangeboden door Me On Stage. Het minimum aantal deelnemers is 8 en het maximum aantal is 20. Let op: Vol is Vol. Bekijk ook eens de website van Me On Stage!
wo 4 apr 15.15 - 16.45 uur
Leudal, Basisschool de Neerakker
9-13
jaar
Is toneelspelen je ding? Vind je theaterdans ook zo mooi? Bij Me On Stage heb je dit (en volgend) blok de kans om kennis te maken met toneel en theater! Middels een interactieve workshop zal er dit blok kennis gemaakt worden met theaterdans! Me On Stage is een musicalschool voor kinderen vanaf zes jaar. Er wordt les gegeven in zang, dans en spel, waarbij er niet wordt gewerkt met audities en ieder kind welkom is om mee te doen! De focus ligt op plezier hebben, vertrouwen hebben in jezelf, samenwerken, contact maken met anderen en een veilige omgeving creëren waarin ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo. Deze activiteit wordt aangeboden door Me On Stage. Het minimum aantal deelnemers is  8 en het maximum aantal is 20. Let op: Vol is Vol. Bekijk ook eens de website van Me On Stage!
wo 4 apr 13.30 - 15.00 uur
Leudal, Basisschool de Neerakker
6-9
jaar
Onder leiding van het Lekker in je vel team van Prisma ga je trefbal spelen. Na het 'gewone' trefbal kiezen jullie samen met de aanwezige trainer de trefbalvorm die jullie het allerleukste vinden. Kies jij voor bunkertrefbal, obstakeltrefbal, monopolytrefbal of heb je een nog leuker idee?
vr 6 apr 15.45-16.45 uur
Helden, Kerkeböske
6-10
jaar
“That’s the burner!” is internationaal een populaire uitdrukking bij tieners om aan te geven dat iets “COOL” is. Burner Games zijn dan ook coole en aantrekkelijke spelletjes die niet gebaseerd zijn op enig sportspel in het bijzonder maar wel heel uitdagend en leuk zijn. Ze zijn voor iedereen geschikt en passen bij de interesses en leefwereld van de kinderen. Iedereen kan deze spannende spellen spelen en heeft hierbij gelijke kansen om tot “succes” te komen.
ma 9 apr 15.30-16.30 uur
Beringe, De Wieksjlaag
7-12
jaar
Vind jij het heerlijk om te bewegen? Hou jij van schommelen? Spring jij overal op en overheen?  Geef je dan snel op voor de schommel-, bobbel- en spring-activiteit van Padxpress. De gymzaal wordt opgebouwd met bobbelbanen, schommelsituaties en o.a. een trampoline om in te springen!
do 12 apr 15.45-16.45 uur
Helden, Kerkeböske
4-12
jaar
Vind je het Mario Kart spel leuk en houd je zelf ook van bewegen, dan kun je nu zelf in meedoen met Mario Kart in de gymzaal. Je gaat tijdens dit spel door een parcours rennen alsof je in een Mario Kart rijdt. Met gadgets kun je je tegenstanders even laten zitten, waardoor je meer kans hebt om als eerste over de finish te komen, maar pas op… dat je zelf niet getroffen wordt door een gadget. Naast Mario Kart, komen er ook nog andere leuke spellen aan bod.
do 12 apr 15.30-16.30 uur
Koningslust, De Sprunk
7-12
jaar
Hou je van lekker bewegen! Doe dan mee met apenkooi. Dit spel wordt gespeeld in een veld vol hindernissen, waarbij de tikker zo veel mogelijk gevangenen moet proberen te maken. Het veld is met vele hindernissen afgezet, zoals slingertouwen, kasten, bokken en banken. De tikker mag enkel over obstakels heenlopen, contact met de directe grond is niet toegestaan.
di 17 apr 15.45-16.45
Panningen, Gymzaal de Riet
7-11
jaar
Heb je altijd al mee willen doen aan een hardloopwedstrijd? 12 mei is er in het centrum van Panningen de Guus Wokke Opticienloop. Om hier goed voorbereid voor aan de start te staan gaan we trainen op de atletiekbaan van het Thyas complex. De afstand van de wedstrijd is 1000 meter. We gaan samen oefenen   hoe jij het beste je krachten kunt verdelen.
do 19 apr 16.30 – 17.30 uur
Helden, Thyas complex
4-12
jaar
Lijkt het jou leuk om te voetballen voor je eigen buurt en het samen met je team op te nemen tegen andere jongeren? Meld je dan nu aan voor de VVV-Venlo StreetLeague! In de VVV-Venlo StreetLeague staan Sport, BuurtBijdragen en Fair Play centraal. Kijk op www.vvv-venlostreetleague.nl voor meer info. Je kan je inschrijven als team tussen de 8 en 10 personen; iedereen moet op de basisschool zitten. Aanmelden kun je doen door een mail te sturen naar via@vvv-venlo.nl of een facebookberichtje naar de facebook pagina van VIA VVV. Dan krijg je het inschrijfformulier toegestuurd. De openingsbijenkomst vindt plaats op woensdag 25 april. De speelrondes zijn op vrijdag 11,18,25 mei en 1,8 juni 2018 tussen 18.00 – 20.00 uur. De finaledag is op zaterdag 16 juni.
wo 25 apr - 16 jun 18.00 - 20.00 uur
Venlo, Verschillende locaties
9-13
jaar
Hou jij van lekker actief bezig zijn?! Dan is deze hardloopwedstrijd echt iets voor jou! Op zaterdag 28 april 2018 vindt er in het centrum van Horst het hardloopevenement van Horst aan de Maas plaats! Om goed voorbereid aan de start te verschijnen worden er vier gratis jeugdloopclinics op de atletiekbaan van de Peelrunners aan de Tienrayseweg in Horst gegeven. Je kunt je hier inschrijven. Deze clinics zijn in twee blokken ingedeeld te weten: Clinics 350 + 500 meter: 7 maart - 21 maart -  4 april - 18 april Clinics 1250 meter:  14 maart  - 28 maart – 11 april -  18 april We starten om 14.30 uur en de trainingen duren 60 minuten, na iedere training is er een gezonde snack en natuurlijk een glaasje water. Programma jeugdlopen op de wedstrijddag, 28 april 2018:
Naam Afstand Leeftijd Starttijd
Kempen Communicatie Bambinoloop 350 m t/m 5 17:00 uur
Kempen Communicatie Kidsrun 500 m 6-8 17:15 uur
Kempen Communicatie Scholenloop 1.250 m 8-12 17:30 uur
za 28 apr 17.00-18.45 uur
Horst, Centrum Horst
4-12
jaar
Met een veilig gevoel op vakantie? Als reddingsbrigade zien we regelmatig kinderen die niet meer goed kunnen zwemmen. Ook stijgt het aantal verdrinkingen en vermissingen de laatste jaren. Kan uw kind nog goed zwemmen? Weet uw kind wat het moet doen als het in gevaar terecht komt? De Heldense Reddingsbrigade biedt een vakantie APK aan, bestaande uit een cursus van 5 lessen, waarna kinderen veiliger kunnen zwemmen deze zomervakantie. De ouders mogen de laatste les samen met hun kind meedoen. Aan het einde van deze les zal er ook nog een informatie bijeenkomst plaatsvinden met diverse praktische tips.   Wij behandelen met de kinderen onder andere:
 • Zwemtechniek
 • Conditionele vaardigheid
 • Zelfredzaamheid in diverse situaties
 • Hoe te spelen met en tussen vlotten, strandballen en andere drijfmiddelen?
 • Wat te doen als je in stromend water terecht komt?
 • Wat te doen als je uit een boot valt of eronder komt?
 • Hoe werkt een zwem- of reddingsvest?
 • Wat moet je doen als je verdwaald bent?
 • Hoe kun je anderen helpen/redden?
Voor wie:  minimaal een A diploma heeft Kosten: €25 Aanmelden: trainers.hrb@gmail.com. Let op vol=vol. Deadline voor aanmelden voor de meivakantie is 14 maart en de zomervakantie is 23 mei.
zo 27 mei - 24 jun 8.30-9.15
Panningen, Zwembad Laco Peel en Maas
6-12
jaar
Zwem jij ook zo graag? Dan hebben we iets leuks voor je! Zwembad Kessel en de Heldense reddingsbrigade geven in het Kesselse buitenbad 4 gevarieerde clinics. We gaan onder andere survival zwemmen, reddend zwemmen en waterspellen doen.

Voor en na de activiteit mag je nog vrij zwemmen. Het zwembad is geopend van 13.30 tot 18.00 uur. De les wordt verzorgd door instructeurs van de Heldense Reddingsbrigade, tijdens het vrij zwemmen is er toezicht door de badmeester van zwembad Kessel.

Benodigdheden:

Minimaal zwemdiploma A

Zwemkleding

Handdoek (eventueel 1 extra)

di 5 - 26 jun 15:45-16:30
Kessel, Zwembad Kessel
6-12
jaar
Op 12-13-14 en 15 juni 2018 wordt er voor de 15e keer een zwemvierdaagse gehouden in het zwembad in Kessel. Hieraan kunnen alle inwoners jong en oud uit Kessel en omgeving meedoen. Het is de bedoeling dat je elke dag een bepaalde afstand gaat zwemmen. Voor kinderen tot 16 jaar is de afstand 250 meter, volwassen zwemmen 500 meter. Er wordt gezwommen op de volgende dagen: Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 18:00 uur tot 20:00 uur. Op vrijdag krijgen alle deelnemers een medaille uitgereikt. Voor kinderen is zwemdiploma A verplicht! Vrijdag 15 juni is er van 20:00 tot 22:30 uur disco zwemmen! De entree is gratis . Ook dit jaar zijn er weer broodjes hamburger te koop. De inschrijfkosten: Kinderen tot 16 jaar: €4,- Volwassenen: €6,- Inschrijven kan vanaf dinsdag 13 juni om 17.00 uur. Iedereen die zich inschrijft voor de 4-daagse kan zich met een sponsorkaart door familie, vrienden en bekenden laten sponsoren. De opbrengst hiervan is voor verdere vernieuwing van het zwembad.
di 12 - 15 jun 18:00-20:00 uur
Kessel, Zwembad Kessel
4-12
jaar
Muziek is mooi, muziek is verrassend, muziek maken is gezellig, stimuleert de intelligentie, vermindert concentratieproblemen en verbetert de motoriek. Actief met muziek bezig zijn is heel goed voor kinderen. Het ontspant en geeft veel plezier. Kortom: muziek maken is hartstikke leuk en gezond! Zit je in groep 4 of hoger en wil je samen met leeftijdgenoten muziek leren maken? Dan ben je bij Opmaat muziekschool Helden aan het juiste adres. Samen met Fanfare St. Cecilia wordt via de PadXpress muzieles gegeven. In 35 weken gaat de enthousiaste docente Hanne Marie Janse aan de slag. Zij leert je blokfluit spelen, noten lezen, liedjes zingen en in de maat spelen. Het vormt de basis voor als je een instrument wilt leren. Er worden ook optredens verzorgd waarbij het publiek onder andere kan genieten van de vrolijke blokfluitliedjes. Voor meer en actuele informatie: www.opmaatmuziekschool.nl, een mail sturen naar  info@opmaatmuziekschool.nl of bellen met Maddy de Bruin 077-3082427.
di 19 sep - 12 jun 15.45-16.30 uur
Helden, De Liaan
7-12
jaar
Een goed muzikaal begin start bij een stevige basis. Of je nu later singer-songwriter wilt worden, bij de harmonie mee wilt blazen of het gewoon leuk vindt om muziek te maken! Start nu met de Myouthic Base cursus en leer in groepsverband o.a. noten te lezen en samen te spelen. Naast dat je er slimmer van wordt, is muziek maken ook erg leuk! In 36 lessen leggen kinderen via de “Myouthic Base” cursus een gedegen basis voor een instrument naar keuze of zang. Deze basis is van toepassing op alle muziekinstrumenten. Met behulp van zang, blokfluit en andere instrumenten, leren kinderen de grondbeginselen van de muziek. Ze leren muzieknoten lezen en schrijven en spelenderwijs de basisvaardigheden met betrekking tot maat, melodie, ritme, gehoor en samenspel. In de loop van het jaar worden er regelmatig optredens verzorgd. Jij, als beginnend muzikant treedt dan ook op. Dit is meestal samen met het Jeugdorkest of de slagwerkgroep van de Harmonie. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar: jeugdcommissie@harmoniepanningen.nl.
wo 4 okt - 4 jul 14:30-15:15
Panningen, De Groenling
7-11
jaar
Via de PadXpress kan je leren typen. In de Typetuin krijg je een opleiding typen. Deze typeopleiding is geen gewone typecursus. Het lijkt meer op een game! Je hebt niet in de gaten dat je aan het leren bent, maar dat doe je wel. Vingers die als van zelf over je toetsenbord gaan. Hoe geweldig is dat. Computers worden steeds belangrijker op school. Fantastisch als je snel en goed kunt typen, nu en later. Je hebt er een leven lang plezier van. Er zijn 8 klassikale lessen en 5 thuisstudie momenten via internet. Zelfs je examen gaat via internet.
Zie voor meer informatie: www.typetuin.nl
ma 5 mrt - 28 mei 15.45-16.45 uur
Helden, De Liaan
8-12
jaar
Via de PadXpress kan je leren typen. In de Typetuin krijg je een opleiding typen. Deze typeopleiding is geen gewone typecursus. Het lijkt meer op een game! Je hebt niet in de gaten dat je aan het leren bent, maar dat doe je wel. Vingers die als van zelf over je toetsenbord gaan. Hoe geweldig is dat. Computers worden steeds belangrijker op school. Fantastisch als je snel en goed kunt typen, nu en later. Je hebt er een leven lang plezier van. Er zijn 8 klassikale lessen en 5 thuisstudie momenten via internet. Zelfs je examen gaat via internet.
Zie voor meer informatie: www.typetuin.nl
di 6 mrt - 5 jun 15:45-16:45 uur
Egchel, De Kemp
8-12
jaar
Via de PadXpress kan je leren typen. In de Typetuin krijg je een opleiding typen. Deze typeopleiding is geen gewone typecursus. Het lijkt meer op een game! Je hebt niet in de gaten dat je aan het leren bent, maar dat doe je wel. Vingers die als van zelf over je toetsenbord gaan. Hoe geweldig is dat. Computers worden steeds belangrijker op school. Fantastisch als je snel en goed kunt typen, nu en later. Je hebt er een leven lang plezier van. Er zijn 8 klassikale lessen en 5 thuisstudie momenten via internet. Zelfs je examen gaat via internet.
Zie voor meer informatie: www.typetuin.nl
do 8 mrt - 7 jun 16.00-17.00 uur
Sevenum, De Horizon
8-12
jaar
Via de PadXpress kan je leren typen. In de Typetuin krijg je een opleiding typen. Deze typeopleiding is geen gewone typecursus. Het lijkt meer op een game! Je hebt niet in de gaten dat je aan het leren bent, maar dat doe je wel. Vingers die als van zelf over je toetsenbord gaan. Hoe geweldig is dat. Computers worden steeds belangrijker op school. Fantastisch als je snel en goed kunt typen, nu en later. Je hebt er een leven lang plezier van. Er zijn 8 klassikale lessen en 5 thuisstudie momenten via internet. Zelfs je examen gaat via internet.
Zie voor meer informatie: www.typetuin.nl
do 8 mrt - 7 jun 15.00-16.00 uur
Sevenum, De Horizon
8-12
jaar
Via de PadXpress kan je leren typen. In de Typetuin krijg je een opleiding typen. Deze typeopleiding is geen gewone typecursus. Het lijkt meer op een game! Je hebt niet in de gaten dat je aan het leren bent, maar dat doe je wel. Vingers die als van zelf over je toetsenbord gaan. Hoe geweldig is dat. Computers worden steeds belangrijker op school. Fantastisch als je snel en goed kunt typen, nu en later. Je hebt er een leven lang plezier van. Er zijn 8 klassikale lessen en 5 thuisstudie momenten via internet. Zelfs je examen gaat via internet.
Zie voor meer informatie: www.typetuin.nl
vr 9 mrt - 8 jun 14.45-15.45 uur
Venlo, Talentencampus
8-12
jaar
Dans jij graag of lijkt dansen jou leuk? En wil jij dansles krijgen van een docente die al op TV gedanst heeft?? Meld je dan snel aan voor de dansworkshop Streetdance & HipHop! In twee weken gaan jullie kennismaken met Streetdance & HipHop. De dansdocente stelt zichzelf voor: Soraya Emans is een enthousiaste en energieke danseres/docente. Ze geeft al vanaf haar vijftiende jaar danslessen en is nu 23 jaar oud. Soraya heeft onder anderen met Eva Simons en 2 Unlimited opgetreden. Verder heeft ze in TV-shows als Dance, Dance, Dance!, Idols en The Voice of Holland gedanst! Haar motto is om dansenderwijs haar danservaring met anderen te delen! Deze activiteit wordt aangeboden door Dancepoint. Het minimaal aantal deelnemers is 10 en het maximaal aantal 25. Let op: Vol is Vol! Informeer bij Dancepoint voor de reguliere prijzen van danslessen. Bekijk ook eens de website en facebookpagina  van Dancepoint!
do 15 - 22 mrt 16.00 - 17.00 uur
Leudal, Gymzaal Horn
6-9
jaar
Met een veilig gevoel op vakantie? Als reddingsbrigade zien we regelmatig kinderen die niet meer goed kunnen zwemmen. Ook stijgt het aantal verdrinkingen en vermissingen de laatste jaren. Kan uw kind nog goed zwemmen? Weet uw kind wat het moet doen als het in gevaar terecht komt? De Heldense Reddingsbrigade biedt een vakantie APK aan, bestaande uit een cursus van 5 lessen, waarna kinderen veiliger kunnen zwemmen deze zomervakantie. De ouders mogen de laatste les samen met hun kind meedoen. Aan het einde van deze les zal er ook nog een informatie bijeenkomst plaatsvinden met diverse praktische tips.   Wij behandelen met de kinderen onder andere:
 • Zwemtechniek
 • Conditionele vaardigheid
 • Zelfredzaamheid in diverse situaties
 • Hoe te spelen met en tussen vlotten, strandballen en andere drijfmiddelen?
 • Wat te doen als je in stromend water terecht komt?
 • Wat te doen als je uit een boot valt of eronder komt?
 • Hoe werkt een zwem- of reddingsvest?
 • Wat moet je doen als je verdwaald bent?
 • Hoe kun je anderen helpen/redden?
Voor wie:  minimaal een A diploma heeft Kosten: €25 Aanmelden: trainers.hrb@gmail.com. Let op vol=vol. Deadline voor aanmelden voor de meivakantie is 14 maart en de zomervakantie is 23 mei.
zo 18 mrt - 22 apr 8.30-9.15
Panningen, Zwembad Laco Peel en Maas
6-12
jaar
Altijd al eens willen weten hoe het voelt om in zo’n stoer judopak op de mat te staan. En ook die geweldige worpen en houtgrepen te leren. Kom vrijblijvend proberen en zie of je het ook zo leuk vindt.
ma 19 mrt - 16 apr 17.30 - 18.30 uur
Belfeld, Sporthal de Hamar
5-8
jaar
Handbal is een flitsende sport voor jongens en meisjes die van actie houden. Bij handbal kun je eigenlijk alleen winnen als je goed samenspeelt met je teamgenoten. HandbaL Venlo bestaat al meer dan 50 jaar met meer dan 400 leden. De eerste teams bij de mannen en vrouwen spelen in de eredivisie : dit is topsport. Maar ook iedereen , die alleen voor het plezier wil handballen zijn er genoeg mogelijkheden. De jeugdteams spelen van september tot en met april competitie wedstrijden in sporthallen .In de maanden mei en juni zijn er andere activiteiten : bijvoorbeeld deelnemen aan toernooien, verenigingsdag , jeugdkamp, enz.  
ma 19 mrt - 16 apr 16.30 – 17.30 uur
Venlo, Sporthal Craneveld
6-7
jaar
Kleuters (4 t/m 6 jaar) hebben plezier in bewegen. Helaas hebben kinderen vaak te weinig ruimte om optimaal te kunnen bewegen. Bij kleutergymnastiek proberen wij aan de bewegingsbehoeften van elke kleuter te voldoen. Er worden situaties geboden die passen bij de kinderen en die elk kind op zijn eigen niveau kan beleven, en waarop elk kind zich op zijn eigen tempo en mogelijkheden ontwikkelt. Daarbij proberen wij als leiding het kind te stimuleren steeds een stapje verder te gaan.
ma 19 mrt - 23 apr 16.00-16.45 uur
Venlo, Boulevard Hazenkamp
4-6
jaar
Deze dansvorm is gericht op de muziek uit de hedendaagse videoclips. Er word veel gebruik gemaakt van Reggaeton, Pop, Hip Hop muziek & andere hippe platen. Het volgen van Dance No Limit lessen is een ideale gelegenheid om even lekker los te gaan. De naam zegt het al No Limit! Deze lessen zijn goed voor je uithoudingsvermogen en je algemene conditie. Aangezien we hier werken met opbouwende routines bestaat 90% van de les uit dansen en leggen we mondeling minder uit dan in reguliere danslessen. Voor Dance No Limit* lessen heb je geen danservaring nodig omdat we routines zo opbouwen dat iedereen deze meteen kan mee doen.  
di 20 mrt - 17 apr 17:30-18:20 uur
Venlo, Gemeenschapshuis de Hamar.
8-10
jaar
Handbal is een flitsende sport voor jongens en meisjes die van actie houden. Bij handbal kun je eigenlijk alleen winnen als je goed samenspeelt met je teamgenoten. HandbaL Venlo bestaat al meer dan 50 jaar met meer dan 400 leden. De eerste teams bij de mannen en vrouwen spelen in de eredivisie : dit is topsport. Maar ook iedereen , die alleen voor het plezier wil handballen zijn er genoeg mogelijkheden. De jeugdteams spelen van september tot en met april competitie wedstrijden in sporthallen .In de maanden mei en juni zijn er andere activiteiten : bijvoorbeeld deelnemen aan toernooien, verenigingsdag , jeugdkamp, enz.  
di 20 mrt - 17 apr dinsdag 17.00 – 18.00 uur
Venlo, Sporthal Craneveld
10-11
jaar
Ben jij iemand de graag zwemt. Dan heeft de Tegelse Reddingsbrigade een uitdaging voor jou. Je leert om jezelf, je vriendje/vriendinnetje of een grote groep mensen redden. Ben jij een stoere jongen of meid en heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan meld je dan aan.
di 20 mrt - 17 apr 19:00 – 20:00 uur
Venlo, Zwembad “Nieuw Steyl
6-12
jaar
HipHop102 is de energie-volle en effectieve dance workout waar jongens en meisjes op gewacht hebben. 50 minuten lang bewegen op de heerlijke beats van hip hop-, pop- en R&B muziek. Deze cardio workout laat je hele lichaam bewegen, en zorgt voor conditie- & spieropbouw. De bewegingen zijn voor iedereen makkelijk te volgen, want de danspasjes worden telkens herhaald. Je hoeft dus geen sport- of danservaring te hebben. HipHop102 kids is een Dance-Fitness workout die door MOVES102 zelf is ontwikkeld gebaseerd op onze jarenlange ervaring in dans en fitness. HipHop102 is een must voor alle jongens en meisjes die dansend TOPFIT wilt worden
di 20 mrt - 10 apr 16.00 – 16.50 uur
Venlo, MOVES102
6-9
jaar
In maart/april biedt Judoclub Stella Duce vier weken op rij een workshop judo aan. Iedereen tussen de 5-8 jaar, die het leuk lijkt een aantal lessen te komen volgen, nodigen wij daarom uit in onze dojo. Onder leiding van onze trainer Roy Westheim kunnen jullie op een speelse manier kennis maken met judo. De workshop zal op een dusdanige manier ingevuld worden dat er voor alle leeftijden een uitdaging in zit en een ieder op zijn/haar eigen tempo kan meedoen.  
di 20 mrt - 10 apr 16.00 – 17.00 uur
Venlo, Sporthal Ruben Kogeldans
5-8
jaar
Deze dansvorm is gericht op de muziek uit de hedendaagse videoclips. Er word veel gebruik gemaakt van Reggaeton, Pop, Hip Hop muziek & andere hippe platen. Het volgen van Dance No Limit lessen is een ideale gelegenheid om even lekker los te gaan. De naam zegt het al No Limit! Deze lessen zijn goed voor je uithoudingsvermogen en je algemene conditie. Aangezien we hier werken met opbouwende routines bestaat 90% van de les uit dansen en leggen we mondeling minder uit dan in reguliere danslessen. Voor Dance No Limit* lessen heb je geen danservaring nodig omdat we routines zo opbouwen dat iedereen deze meteen kan mee doen.  
di 20 mrt - 17 apr 16:30-17:20 uur
Venlo,
5-7
jaar
Studio Soax biedt jullie dit blok de mogelijkheid om je graffiti-skills te testen! Een professionele graffiti-artiest zal jullie een week meenemen in de wereld van de graffitikunst. Jullie gaan van een eenvoudig object een eigen kunstwerk maken. Dit eigen kunstwerk mogen jullie natuurlijk ook mee naar huis nemen! Bij het werken met graffiti kun je vies worden, dus denk eraan kleding aan te trekken die vies mag worden. Deze activiteiten worden aangeboden door Studio Soax. Het minimum aantal deelnemers is 6 en het maximale aantal deelnemers is 12. Let op: Vol is Vol!
wo 21 mrt 14.45 - 15.45 uur
Leudal, Basisschool De Zjwiek
10-13
jaar
Studio Soax biedt jullie dit blok de mogelijkheid om je graffiti-skills te testen! Een professionele graffiti-artiest zal jullie een week meenemen in de wereld van de graffitikunst. Jullie gaan van een eenvoudig object een eigen kunstwerk maken. Dit eigen kunstwerk mogen jullie natuurlijk ook mee naar huis nemen! Bij het werken met graffiti kun je vies worden, dus denk eraan kleding aan te trekken die vies mag worden. Deze activiteiten worden aangeboden door Studio Soax. Het minimum aantal deelnemers is 6 en het maximale aantal deelnemers is 12. Let op: Vol is Vol!
wo 21 mrt 13.30 - 14.30 uur
Leudal, Basisschool De Zjwiek, Roggel
8-10
jaar
Ben jij creatief en bak jij graag? Lees dan snel verder! Bij Elly’s Bakery kunnen jullie overheerlijke cupcakes gaan maken! Jullie gaan op één middag vier cupcakes versieren met behulp van uitstekers, parels en fondant! Deze workshop duurt 1,5 uur. Hierna krijg je natuurlijk de cupcakes mee naar huis, waar je ze kunt delen met papa, mama of broertjes/zusjes! Elly’s Bakery biedt verschillende workshops aan. Ook kun je hier taarten of cupcakes bestellen. Kijk voor meer informatie ook eens op de Facebookpagina van Elly’s Bakery. De activiteit wordt gegeven bij Elly’s Bakery te Ittervoort. Basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met 5 kunnen deelnemen aan deze activiteit. Het minimumaantal deelnemers is 6, het maximumaantal is 15. Let op: Vol is Vol!
wo 21 mrt 13.30 tot 15.00
Leudal, Elly's Bakery
6-9
jaar
Ben jij graag creatief bezig en teken jij graag? Lees dan snel verder! Op basisschool De Leerlingst in Haelen biedt Nicole Reijnders mandala tekenen aan. Is het tekenen van een mandala moeilijk? Nee en we starten allemaal op dezelfde manier, daarna krijg je de vrijheid om zelf je eigen mandala in te vullen. Uiteraard worden jullie geholpen door Nicole. Zij heeft veel ervaring op het gebied van tekenen. Tijdens de workshop kunnen jullie zelf kiezen met welk materiaal jullie werken. Na afloop van de workshop mogen jullie de mandala mee naar huis nemen! De activiteit wordt gegeven op Basisschool De Zjwiek in Roggel. Basisschoolleerlingen van groep 5 tot en met 8 mogen deelnemen aan deze activiteit. De activiteit gaat door bij 6 deelnemers en het maximaal aantal is 10. Let op: Vol is Vol! Door gemeentelijke steun kunnen wij deze workshop aanbieden voor €2,- per persoon
wo 21 mrt 13.30 - 15.00 uur
Leudal, Basisschool de Leerlingst
9-13
jaar
Altijd wel eens willen skaten? Of het een keer uit willen proberen voordat je skates koopt? Of heb je al skates maar wil je nog wat meer vaardigheden leren? Beter leren remmen?   Dan is dit de kans, in het voorjaar biedt skatevereniging Venlo een blok van vijf weken inlineskate clinics aan op de Herungerberg in Venlo. Skates zijn aanwezig, dus als je er geen hebt, geen probleem. Een helm is verplicht, maar ook deze kun je bij ons gratis lenen. Veiligheid staat bij deze clinics voorop.   De clinics zullen verzorgt worden door zeer ervaren structeurs die aan de hand van leuke oefeningen en spelvormen, de vaardigheden zullen bijbrengen.
wo 21 mrt - 18 apr 16.00 – 17.00 uur
Venlo, Wieler- en skateomgeving Herungerberg
7-11
jaar
Voor jongeren is fitness een ideale sport, het zorgt o.a. voor minder overgewicht, sterkere botten en meer zelfvertrouwen. Aangezien het lichaam op jonge leeftijd volop in ontwikkeling is, is het juist uitvoeren van verschillende oefeningen extra belangrijk voor een veilig en verantwoorde training. Samen met de jeugd wordt er gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht maar ook coördinatie en lenigheid. Trainingen -in lesverband- in de groepsleszaal in combinatie met 20 minuten cardio-/kracht- toestellen o.l.v. een gediplomeerd instructor.  
wo 21 mrt - 18 apr 16.00 – 17.00 uur
Venlo, Body Movement
8-13
jaar
Volleybalvereniging Civitas wil alle jongens en meisjes tussen 6 en 12 jaar uitnodigen om volleybal beter te leren kennen. Zeker na de winterse periode leuk voor stoere jongens en meiden die graag binnen, warm, sporten. Civitas is een leuke vereniging van bijna 400 leden uit Venlo, waarbij op recreatief niveau het volleybal wordt beoefend. Het spelen van volleybal staat bij ons bovenaan, maar verder organiseren we diverse activiteiten waardoor we een echte, leuke vereniging zijn.
wo 21 mrt - 18 apr 17.00 – 18.00 uur
Venlo, Sporthal Ruben Kogeldans
6-12
jaar
Handbal is een flitsende sport voor jongens en meisjes die van actie houden. Bij handbal kun je eigenlijk alleen winnen als je goed samenspeelt met je teamgenoten. HandbaL Venlo bestaat al meer dan 50 jaar met meer dan 400 leden. De eerste teams bij de mannen en vrouwen spelen in de eredivisie : dit is topsport. Maar ook iedereen , die alleen voor het plezier wil handballen zijn er genoeg mogelijkheden. De jeugdteams spelen van september tot en met april competitie wedstrijden in sporthallen .In de maanden mei en juni zijn er andere activiteiten : bijvoorbeeld deelnemen aan toernooien, verenigingsdag , jeugdkamp, enz.  
do 22 mrt - 19 apr 16.30-17.30 uur
Venlo, Sporthal Craneveld
8-9
jaar
Tang Soo Do is een traditionele Koreaanse krijgskunst en wordt ook wel “Koreaans karate” genoemd. Binnen Tang Soo Do ben je in “in gevecht” met jezelf en in dit gevecht kun je alleen maar winnen. Belangrijke elementen hierbij zijn discipline, concentratie, hard werken en volharding. Bij de trainingen staat naast het plezier in de les, respect voor elkaar hoog in het vaandel. Maak kennis met deze vorm van zelfverdediging en oefen met stootkussens en breekplankjes verschillende hand en voettechnieken. Om mee te doen is alleen een T-shirt en trainingsbroek voldoende.  
do 22 mrt - 19 apr 16.00 – 17.00 uur
Venlo, Gymzaal MFC Op Expeditie
6-12
jaar
Wil jij krachtiger, soepeler en vasteberaden zijn? Wil je de rust in je geest bewaren als je onder druk bent? Wil je weerbaar zijn en jezelf kunnen verdedigen in iedere situatie? Dan is Kung Fu zeker voor jouw! Wij gaan aan de slag met vechttechnieken, met wapens maar ook met acrobatiek, meditatie en stretching. Kung Fu is geen spel, het is leuk en gezellig, maar het is ten eerste hard werken want wij doen mee met nationale en internationale wedstrijden!   Vechten en sparren beginnen vanaf 12 jaar, kinderen tussen 6 en 12 jaar gaan worstelen volgens de richtlijnen van Shua Jai (kung fu worsteltechnieken).   Kung fu is een heel breede en veelvoudige bewegingsleer met als doel effectiviteit en gezondheid, van lichaam en geest.
vr 23 mrt - 20 apr 16.00 – 17.00 uur
Venlo, Sporthal de Vilgaard
6-12
jaar
Hou je van lekker bewegen! Doe dan mee met apenkooi. Dit spel wordt gespeeld in een veld vol hindernissen, waarbij de tikker zo veel mogelijk gevangenen moet proberen te maken. Het veld is met vele hindernissen afgezet, zoals slingertouwen, kasten, bokken en banken. De tikker mag enkel over obstakels heenlopen, contact met de directe grond is niet toegestaan.
vr 23 mrt 15.45-16.45 uur
Helden, Kerkeböske
7-11
jaar
Jullie zijn van harte welkom om mee te komen trainen bij badmintonclub United. Wij zijn een club voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. We trainen in sporthal Ergerbos in Blerick op vrijdagmiddag van 16.30 uur tot 18.00 uur. Je speelt samen badminton, we spelen spellen en werken aan onze conditie. Tijdens de trainingen leer je de spelregels en de techniek. Kinderen die lid zijn van United kunnen recreatief spelen, maar ook meedoen aan de competitie. Dat betekent dat je met een team wedstrijden speelt tegen andere clubs. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om aan toernooien mee te doen. Maar United organiseert ook elk jaar andere leuke dingen, zoals een zwemavond en een gezellig kamp. Geef je daarom op…je kunt gezellig sporten en maakt vrienden voor het leven! Wil je graag meedoen heb je alleen handige kleding en gymschoenen nodig. Wij zorgen voor een racket.
vr 23 mrt - 20 apr 16.30 – 18.00 uur
Venlo, Sporthal Egerbos
6-12
jaar
In een geheel ongedwongen sfeer en spelende wijs leren de kinderen kennis maken met dans, muziek en gevoel voor ritme. Tijdens een les is er buiten de dans ook aandacht voor het spelende kind. Verder laten we ruimte voor interactie en expressie van de kinderen zelf.
za 24 mrt - 14 apr 10.00 – 10.40 uur
Venlo, MOVES102
4-5
jaar

Beschrijving: Waterscouting Venlo is een waterscoutinggroep uit Venlo die zijn plek

gevonden heeft in de jachthaven in Blerick. De officiële naam is Belletable-Stella Maris, het

is een leuke vereniging waar je als jongen of meisje van 8 tot 18 jaar oud terecht kunt voor

spellen op en rond het water, voor roeien en zeilen. Onze jongste leden zitten bij de Welpen.

De welpen varen in kano’s en oppi’s (dit zijn kleine twee persoons zeilbootjes waarin je

perfect kunt leren varen). Als we het zeil er uit halen, dan kun je er ook nog andere leuke

spellen mee doen! Verder gaan we soms met een motorboot naar Venlo of Blerick. Ook

varen we in lelievletten, dit zijn de grote roei- en zeilboten van de club. Hier ga je in varen als

je al wat ervaring hebt.  
za 24 mrt - 21 apr 14:00-16:00 uur
Venlo, Jachthaven Blerick
-11
jaar
Capoeira is een combinatie van vechtsport, muziek maken, Portugese woorden leren, dans, acrobatiek. Alles op eigen niveau. De lessen worden gegeven door Professor Bebei uit Brazilië. De les bestaat uit een warming-up, verschillende vechtsport bewegingen die alleen of met partner uitgevoerd worden, een roda en spel. Verder wordt er aandacht besteed aan oa. zingen, muziek maken. Kortom een gevarieerde les.
za 24 mrt - 21 apr 17.00-18.30 uur
Venlo, Gymnastiekzaal Emmastraat
4-12
jaar
Schaakvereniging Leudal organiseert op zondag  25 maart 2018 het Midden-Limburgse Jeugdkampioenschap schaken. Dit kampioenschap vindt plaats in hun clublokaal (Trefcentrum Aldenghoor ) te Haelen. Bij dit kampioenschap zijn alle jeugdige schakers welkom! Als je niet bij een schaakvereniging zit, kun je je evengoed inschrijven! Als je mee wil doen, kun je je aanmelden bij Arthur Hendrickx via jeugdleider@svleudal.nl of telefonisch via 0475-494621. Inschrijven kan tot zondag 18 maart en kost €4,-. Dit kun je op de dag zelf betalen. Er zijn prijzen voor de beste schakers van de dag. Iedere deelnemer ontvangt verder een herinneringsmedaille! Inschrijfformulier (mailen naar jeugdleider@svleudal.nl) Naam:                             geb. datum: Naam:                             geb. datum: wil op zondag 25 maart 2018 deelnemen aan de Midden-Limburgse Jeugdkampioenschappen. Aanmelden: van 9.50 uur tot 10.10 uur Wedstrijdschema: AANVANG wedstrijden 10.15 uur Prijsuitreiking: Zondag 6 maart 2016 ca. 16.00 uur.
zo 25 mrt 9.50 - 16.15 uur
Leudal, Trefcentrum Aldenghoor Haelen
6-13
jaar
Zit jij in groep 6,7 of 8 en knutsel jij ook graag? Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Tijdens deze 4 weken komen er verschillende knutseltechnieken aan bod:verven, knippen, plakken maar dan even net iets anders.. Natuurlijk mag je alles wat je maakt mee naar huis nemen.
ma 26 mrt - 16 apr 15:30-16:30
Maasbree, BSO ruimte, Dynamic
9-12
jaar
Zit jij in groep 3-4- of 5 en Lijkt het je leuk om je eigen haar accessoires te maken? Dan is dit nu je kans? Tijdens deze 3 weken leer je hoe je dit kunt doen! Natuurlijk mag je alles mee naar huis nemen zodat je aan iedereen je eigen haar accessoires kunt showen!  
di 27 mrt - 17 apr 15:30-16:30
Maasbree, BSO ruimte, Dynamic
6-10
jaar
Zit jij in groep 1-2 of 3 en lijkt het je leuk en spannend om te leren vallen, stoeien, werpen, koprollen, iemand in een houdgreep vasthouden en zelfs een beetje Japans te leren spreken? Geef je dan op en doe mee met de Judolessen in de PadXpress. Iedereen kan meedoen: Jongens, meisjes, klein ,groot, stoere binken, slimme computerkids... Of je nu van elastiek bent of juist af en toe een beetje onhandig, het maakt helemaal niets uit! Judo is écht een sport voor iedereen!
di 27 mrt - 17 apr 15:30-16:30
Maasbree, MFA Hoës van Bree
4-7
jaar
Doe jij  mee aan BaarloBattert? En kun je nog wel een aantal trainingen gebruiken om je lijf fit te krijgen? Dan is dit je kans! De professionele  bootcamptrainer van MT outdoor training komt 4 weken lang trainingen verzorgen om je alvast klaar te stomen voor het grote bootcamp event van Baarlo. Jij doet toch ook mee? Geef je snel op want VOL=VOL
di 27 mrt - 17 apr 15.45 - 16.45u
Baarlo, verzamelplek parkeerplaats De Diamant (bovenbouw)
6-12
jaar
In vrijwel geen enkele sport worden zoveel goals gemaakt als bij het handballen. De bal wordt razendsnel rondgespeeld en belandt via een sprong- of val worp in het doel van de tegenstander. Daarna vlug terug naar je eigen helft, want ook de tegenstander is snel. Tijd om stil te staan is er gewoon niet bij! Na school lekker bewegen! Spelen, rennen en scoren.....dat wil jij toch ook? Tijdens de handballessen van PadXpress maak je kennis met het snelle, dynamische handbalspel. Je leert niet alleen nog beter gooien en vangen, maar ook hoe je tegenstander te passeren en vrij voor het doel te komen....GOAL! Geef je dus snel op!
do 29 mrt - 19 apr 15:30-16:30
Maasbree, Sporthal D'n Adelear
6-10
jaar
Welk meisje houdt niet van mooie sieraden?!? Maar ook voor jongens zijn stoere sieraden tegenwoordig helemaal in! Zelfgemaakt is bovendien veel origineler en leuker dan een duur sieraad uit de winkel.Tijdens deze workshop gaan we in 3 weken een mooie armband maken. Deze workshop wordt aanboden in samenwerking met Fantastic Sieraden Baarlo. Geef je snel op want Vol = Vol
do 29 mrt - 12 apr 16.00-17.15 uur
Baarlo, BSO locatie bovenbouw
7-12
jaar
Hou jij van zwemmen? ben je graag met je vriendjes of vriendinnetjes aan het  spelen in het zwembad? ben jij die durfal die de wildwaterbaan trotseert? Dan is dit misschien wel interessant voor jou! Als je je opgeeft mag je 3 woensdagmiddagen komen spelen in het zwembad van de Berckt. Tevens zal op woensdagmiddag 4 april een activiteit worden aangeboden door de reddingsbrigade. Zij leren jou hoe te handelen als je in nood komt en hoe je jezelf in veiligheid kunt brengen. Let op: Je dient minimaal in bezit te zijn van de zwemdiploma's  A en B wil je gebruik maken van deze activiteit. Tevens is dit een externe activiteit wat betekent dat er geen gebruik gemaakt kan worden van de diensten van de BSO. Er zal zelf voor vervoer gezorgd moet worden.
wo 4 - 18 apr 13.00u-17.00u
Baarlo, Zwembad de Berckt
8-12
jaar
Samen tennissen en nieuwe vrienden krijgen. Voor elke basis schoolleeftijd is er aangepast  spelmateriaal en grootte van het speelveld. Hierdoor kun je buiten de training om, al snel meedoen aan onze gezellige clubactiviteiten en in teamverband wedstrijdjes spelen. Tennis speel je buiten en binnen waardoor je het hele jaar kan sporten. Mocht je interesse in tennis hebben en op deze dag(en) niet kunnen neem dan contact op met Petra Geris 06 – 207 82 382 of petrageris@live.nl
ma 9 - 16 apr 16.00-17.00 uur
Baarlo, sporthal de Kazing
4-7
jaar