Heb jij al eens echte professionele beeldhouwers aan het werk gezien? Van 9 tot 30 juni vind het Beeldhouw Symposium 'Steengoed' plaats in Baarlo. In 3 weken tijd zullen 6 internationale beeldhouwers een sculptuur uit steen bevrijden. Deze kunstwerken zullen in 2019, ter gelegenheid van het 800-jarig bestaan van Baarlo, aangeboden worden aan de Baarlose gemeenschap. De kunstwerken krijgen dan ook hun definitieve bestemming, verspreid door het dorp. De beeldhouwers zijn dagelijks aan het werk van 9.00 - 18.00 uur met uitzondering van dinsdag 19 en dinsdag 26 juni. Dit zijn hun rustdagen. Wil jij gaan kijken hoe deze kunstenaars deze mooie dingen maken, ze vragen stellen en meer leren over beeldhouwen? Kom dan naar de meet and greet momenten! De meet and greet data en tijdstippen zijn: - zondag 10 juni 13:30 - 14:30 uur - woensdag 13 juni 18:30 - 19:30 uur - vrijdag 15 juni 18:30 - 19:30 uur - zaterdag 16 juni 18:30 - 19:30 uur De kunstenaars die je hier kan ontmoeten zijn: Hans Reijnders (Nederland) Leonard Rachita (Frankrijk) Radoslav Sultov (Bulgarije) Esfandyar Moradpour (Iran) Lien-Chin Hou (Taiwan) Hiroyuki Asano (Japan)   Bekijk hier het totale programma van Steengoed: Programma Baarlo Steengoed 2018 
za 9 - 30 jun
Baarlo, Kasteelweide Baarlo
4-16
jaar
Wil jij graag meegenomen worden op avontuur? Kom dan gezellig meedoen in een yoga avontuur, of misschien wel een sprookje! Spelenderwijs leer je allerlei yogahoudingen, van katten en muizen tot olifanten en tijgers! Samen doen we ademspelletjes, je luistert naar verhaaltjes en maakt dan de bijzonderste tekeningen! Draag soepele kleding waar jij je lekker in voelt.
ma 25 jun 15.15-16.15
Meerlo, Megelsheim
4-8
jaar
Bekijk de natuur van dichtbij. Eerst gaan we lekker naar buiten om diertjes, planten en andere interessante dingen te verzamelen.  Daarna gaan wordt dit van zeer dichtbij onderzocht.We gaan aan de slag met microscopen en vergrootglazen. Bij slecht weer zal er al materiaal beschikbaar zijn, zodat er extra veel onderzocht kan worden.
di 26 jun 15.45-16.45
Helden, IVN - Helden
8-12
jaar
Modderdag komt er aan! Op en rondom deze dag worden activiteiten georganiseerd, waarbij je lekker vies mag worden. In steeds meer landen wordt jaarlijks Modderdag gehouden. Het is inmiddels bekend dat modder erg gezond is voor het afweersysteem van kinderen. Er zitten veel goede bacteriën in modder. Maar daarnaast is het voor kinderen vooral geweldig leuk om lekker in de modder te kunnen spelen. Dit jaar wordt in Peel en Maas voor de eerste keer Modderdag gehouden.
 • Wanneer: Woensdag 27 juni van 14.00-17.00 uur
 • Voor wie: Voor alle peuters, kleuters en schoolkinderen van Peel en Maas
 • Waar: Bij camping de Heldense Bossen het schelpenpad op fietsen. Na 1,5 kilometer ligt de plek rechts
 • Kosten: Deelname is gratis en opgeven van te voren hoeft niet
Zelf speelgoed meebrengen. Wij zorgen voor water, drinken en iets lekkers voor de kinderen. Gemeente Peel en Maas St. Bosbeheer IVN Helden   Ook in andere regio's wordt Modderdag georganiseerd: Ga bijvoorbeeld in Velden naar het Smokkellpad: http://www.smokkelpad.nl/index.php?p=activiteit Meer informatie over Modderdag is te vinden op: https://www.ivn.nl/modderdag Organiseer je zelf een activiteit, mail deze naar info@padxpress.nl. We zetten deze dan ook online.
wo 27 - 29 jun Diverse tijden
Peel en Maas, Diverse locaties
4-12
jaar
Een goed muzikaal begin start bij een stevige basis. Of je nu later singer-songwriter wilt worden, bij de harmonie mee wilt blazen of het gewoon leuk vindt om muziek te maken! Start nu met de Myouthic Base cursus en leer in groepsverband o.a. noten te lezen en samen te spelen. Naast dat je er slimmer van wordt, is muziek maken ook erg leuk! In 36 lessen leggen kinderen via de “Myouthic Base” cursus een gedegen basis voor een instrument naar keuze of zang. Deze basis is van toepassing op alle muziekinstrumenten. Met behulp van zang, blokfluit en andere instrumenten, leren kinderen de grondbeginselen van de muziek. Ze leren muzieknoten lezen en schrijven en spelenderwijs de basisvaardigheden met betrekking tot maat, melodie, ritme, gehoor en samenspel. In de loop van het jaar worden er regelmatig optredens verzorgd. Jij, als beginnend muzikant treedt dan ook op. Dit is meestal samen met het Jeugdorkest of de slagwerkgroep van de Harmonie. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar: jeugdcommissie@harmoniepanningen.nl.
wo 4 okt - 4 jul 14:30-15:15
Panningen, De Groenling
7-11
jaar
In zwembad De Berkel te Horst worden 5 weken lang spetterende zwemactiviteiten georganiseerd. De activiteiten bestaan uit:
 • Waterpolo
 • circuitspel
 • estafette
 • snorkelen
 • bewegen op muziek
Let op! je moet minimaal in het bezit zijn van diploma A. Na afloop van de activiteit mag je blijven vrijzwemmen: 14:00 tot 14:45 uur: activiteit 14:45 tot 15:30 uur: vrijzwemmen
wo 23 mei - 20 jun 14.00-15.30
Horst, Zwembad de Berkel
7-12
jaar
Wil je eens een kunstwerk maken van klei? In het kinderatelier mogen de kinderen boetseren wat ze zelf willen. We werken daarbij met verschillende technieken. Is het werkstuk gedroogd en gebakken, dan gaan we met mooie kleuren glazuur aan de slag! De activiteit bestaat uit 3 lessen. De eerste twee lessen gaan we boetseren. Als de werkstukken gedroogd en in de keramiekoven gebakken zijn, gaan we glazuren. Hierna worden je werkstukken nogmaals gebakken. Let goed op de data, door het bakken zitten er wat gaten in de reeks. Kijk wat een kunstwerken het gaan worden!
vr 25 mei - 22 jun 15.45-17.00
Panningen, De Wissel
6-12
jaar
Met een veilig gevoel op vakantie? Als reddingsbrigade zien we regelmatig kinderen die niet meer goed kunnen zwemmen. Ook stijgt het aantal verdrinkingen en vermissingen de laatste jaren. Kan uw kind nog goed zwemmen? Weet uw kind wat het moet doen als het in gevaar terecht komt? De Heldense Reddingsbrigade biedt een vakantie APK aan, bestaande uit een cursus van 5 lessen, waarna kinderen veiliger kunnen zwemmen deze zomervakantie. De ouders mogen de laatste les samen met hun kind meedoen. Aan het einde van deze les zal er ook nog een informatie bijeenkomst plaatsvinden met diverse praktische tips.   Wij behandelen met de kinderen onder andere:
 • Zwemtechniek
 • Conditionele vaardigheid
 • Zelfredzaamheid in diverse situaties
 • Hoe te spelen met en tussen vlotten, strandballen en andere drijfmiddelen?
 • Wat te doen als je in stromend water terecht komt?
 • Wat te doen als je uit een boot valt of eronder komt?
 • Hoe werkt een zwem- of reddingsvest?
 • Wat moet je doen als je verdwaald bent?
 • Hoe kun je anderen helpen/redden?
Voor wie:  minimaal een A diploma heeft Kosten: €25 Aanmelden: trainers.hrb@gmail.com. Let op vol=vol. Deadline voor aanmelden voor de meivakantie is 14 maart en de zomervakantie is 23 mei.
zo 27 mei - 24 jun 8.30-9.15
Panningen, Zwembad Laco Peel en Maas
6-12
jaar
Tijdens deze activiteit maak je op een speelse manier kennis met de hockeysport! Je leert de grondbeginselen, basistechnieken van het hockeyen. Voor een hockeystick hoef je niet te zorgen, die krijg te leen van de hockeyclub tijdens het trainingsuurtje. De training staat o.l.v. een docent/trainer met hulp van één of meerdere jeugdspelers/jeugdtrainers!
ma 28 mei - 25 jun 16.00 - 17.00 uur
Tegelen, Sportpark “Vrijenbroek” Tegelen
6-9
jaar
Altijd al eens willen weten hoe het voelt om in zo’n stoer judopak op de mat te staan. En ook die geweldige worpen en houtgrepen te leren. Kom vrijblijvend proberen en zie of je het ook zo leuk vindt.
ma 28 mei - 25 jun 17.30-18.30 uur
Venlo, Sportzaal de Hamar
5-9
jaar
Scouting Baden Powell staat voor uitdaging! Hier besteed je je vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar, doen activiteiten samen en hebben respect voor elkaar. Wij zijn een actieve scoutinggroep nabij het centrum van Venlo en staan garant voor leuke spelactiviteiten. Wij maken onderdeel uit van de landscouts van Scouting Nederland. Voor meer informatie over wat wij doen, zie www.scouting.nl
ma 28 mei - 25 jun 19.30-21.00 uur
Venlo, Albert Cuypstraat 1a
11-12
jaar
Ben jij iemand de graag zwemt. Dan heeft de Tegelse Reddingsbrigade een uitdaging voor jou. Je leert om jezelf, je vriendje/vriendinnetje of een grote groep mensen redden. Ben jij een stoere jongen of meid en heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan meld je dan aan.
di 29 mei - 26 jun 19.00-20.00 uur
Venlo, Zwembad “Nieuw Steyl
6-12
jaar
Stoer, snel, sterk maar met name plezier, dat is belangrijk bij rugby! Vindt jij het niet erg om vies te worden en kan je tegen een stootje? Iedereen kan rugbyen, klein, groot, jong en oud, een sport voor iedereen! Meld je dan snel aan voor een van onze trainingen, deelname is GRATIS!  
di 29 mei - 29 jun 18.30-19.30 uur
Venlo, Sportpark Maassenhof
6-13
jaar
Scouting Baden Powell staat voor uitdaging! Hier besteed je je vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar, doen activiteiten samen en hebben respect voor elkaar. Wij zijn een actieve scoutinggroep nabij het centrum van Venlo en staan garant voor leuke spelactiviteiten. Wij maken onderdeel uit van de landscouts van Scouting Nederland. Voor meer informatie over wat wij doen, zie www.scouting.nl
wo 30 mei - 27 jun 18.45-20.15 uur
Venlo, Albert Cuypstraat 1a
7-11
jaar
Volleybalvereniging Civitas wil alle jongens en meisjes tussen 6 en 12 jaar uitnodigen om volleybal beter te leren kennen. Dit voorjaar proberen we voor stoere jongens en meiden minimaal één maal Beachvolleybal te organiseren. Civitas is een leuke vereniging van bijna 400 leden uit Venlo, waarbij op recreatief niveau het volleybal wordt beoefend. Het spelen van volleybal staat bij ons bovenaan, maar verder organiseren we diverse activiteiten waardoor we een echte, leuke vereniging zijn.
wo 30 mei - 27 jun 17.00-18.00 uur
Venlo, Sporthal Ruben Kogeldans
6-12
jaar
Kids Dance is een opzwepende les voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Hippe, opzwepende muziek en vette moves. Ontzettend leuk en uitdagend. Probeer maar eens om stil te blijven zitten.  
wo 30 mei - 27 jun 15.00-16.00 uur
Venlo, Body Movement
4-7
jaar
Voor jongeren is fitness een ideale sport, het zorgt o.a. voor minder overgewicht, sterkere botten en meer zelfvertrouwen. Aangezien het lichaam op jonge leeftijd volop in ontwikkeling is, is het juist uitvoeren van verschillende oefeningen extra belangrijk voor een veilig en verantwoorde training. Samen met de jeugd wordt er gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht maar ook coördinatie en lenigheid. Trainingen -in lesverband- in de groepsleszaal in combinatie met 20 minuten cardio-/kracht- toestellen o.l.v. een gediplomeerd instructor.  
wo 30 mei - 27 jun 16.00-17.00 uur
Venlo, Body Movement
8-13
jaar
Onder leiding van een tennisleraar een 4-tal tennislessen volgen waarin men de basiskennis om te tennissen bijgebracht krijgt
wo 30 mei - 27 jun 15.00-16.00 uur
Venlo, Tennisclub Blerick
8-13
jaar
Scouting Baden Powell staat voor uitdaging! Hier besteed je je vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar, doen activiteiten samen en hebben respect voor elkaar. Wij zijn een actieve scoutinggroep nabij het centrum van Venlo en staan garant voor leuke spelactiviteiten. Wij maken onderdeel uit van de landscouts van Scouting Nederland. Voor meer informatie over wat wij doen, zie www.scouting.nl
wo 30 mei - 27 jun 17.30-19.00 uur
Venlo, Albert Cuypstraat 1a
4-6
jaar
WIL JIJ NET ALS LIEKE MARTENS GAAN VOETBALLEN? Dan is het nu je kans. M.V.C. ‘19 organiseert voetbalclinics speciaal voor meisjes. Ook meisjes kunnen heel goed voetballen. Kijk maar eens naar wat het Nederlands Dameselftal vorig jaar bereikt heeft: EUROPEES KAMPIOEN. En Lieke Martens?  Zij is bij Barcelona gaan voetballen.  Heb jij zin om een balletje te trappen met andere meisjes en trucjes te leren met een bal? Geef je dan snel op.
do 31 mei - 21 jun 15:30-16:45 uur
Maasbree, Sportpark “De Driesprong”
7-12
jaar
Ben je avontuurlijk ingesteld? Is geen golf jou te hoog? Wil je in de zomervakantie de Franse rivieren op, varen in de branding op zee of gewoon lekker met een clubje vrienden toeren in eigen land? Maak dan eens kennis met kanoën. Ben je ouder dan 8 jaar en heb je een zwemdiploma? Dan is de Kayak Experience van de Viking iets voor jou. We starten de cursus met basisvaardigheden kanoën. Gedurende de lessen leren trainers met ervaring op internationaal topniveau je hoe je op een veilige en plezierige manier kunt kanoën, zodat je aan het eind van de cursus zelf een tocht op de Swalm en Maas kunt varen en zelfs een stroomversnelling af kunt. De cursus bestaat uit 5 lessen van anderhalf uur, met aansluitend de mogelijkheid aan te sluiten bij een tripje op het echte wildwater net over de grens in Duitsland. Om mee te doen hoef je je alleen maar aan te melden en een handdoek, zonnebrandcréme, zwemkleding, een shirt en oude schoenen mee te brengen. Wij zorgen voor de rest. Wordt je na de Kayak Experience lid, dan kun je direct instappen bij de Afvaartploeg en meevaren in tochten en wedstrijden. Boten, peddels, spatzeil en helm wordt het eerste jaar door de Viking beschikbaar gesteld.
do 31 mei - 28 jun 18.00-19.30 uur
Venlo, Kanovereniging Viking Venlo
8-14
jaar
Ernie gaat met jou dansen en swingen. Lijkt jou het ook leuk of wil je het eens uitproberen? Dan ben jij diegene waar Ernie naar op zoek is. Elk dansuurtje wordt weer een feestje en voordat je het weet is het uur alweer voorbij. En nou het allerleukste: Aan het einde van het blok gaat Ernie samen met jullie een echt optreden verzorgen voor al jullie fans. Dus mis dit swingfestijn niet en schrijf je in als dit iets voor jou is.  
do 31 mei - 28 jun 15:15-16:15 uur
Maasbree, Speelzaal bs De Violier
5-7
jaar
Altijd wel eens willen skaten? Of het een keer uit willen proberen voordat je skates koopt? Of heb je al skates maar wil je nog wat meer vaardigheden leren? Beter leren remmen? Dan is dit de kans, in het voorjaar biedt skatevereniging Venlo een blok van vijf weken inlineskate clinics aan op de Herungerberg in Venlo. Skates zijn aanwezig, dus als je er geen hebt, geen probleem. Een helm is verplicht, maar ook deze kun je bij ons gratis lenen. Veiligheid staat bij deze clinics voorop. De clinics zullen verzorgt worden door zeer ervaren structeurs die aan de hand van leuke oefeningen en spelvormen, de vaardigheden zullen bijbrengen.
vr 1 - 29 jun 18.00-19.00 uur
Venlo, Sportkern Herungerberg
7-11
jaar
Scouting Baden Powell staat voor uitdaging! Hier besteed je je vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar, doen activiteiten samen en hebben respect voor elkaar. Wij zijn een actieve scoutinggroep nabij het centrum van Venlo en staan garant voor leuke spelactiviteiten. Wij maken onderdeel uit van de landscouts van Scouting Nederland. Voor meer informatie over wat wij doen, zie www.scouting.nl
vr 1 - 29 jun 19.00-20.30 uur
Venlo, Albert Cuypstraat 1a
7-11
jaar
Waterscouting Venlo is een waterscouting groep uit Venlo die zijn plekgevonden heeft in de jachthaven in Blerick. De officiële naam is Belletable-Stella Maris, het is een leuke vereniging waar je als jongen of meisje van 8 tot 18 jaar oud terecht kunt voor spellen op en rond het water, voor roeien en zeilen. Onze jongste leden zitten bij de Welpen. De welpen varen in kano’s en oppi’s (dit zijn kleine twee persoons zeilbootjes waarin je perfect kunt leren varen). Als we het zeil er uit halen, dan kun je er ook nog andere leuke spellen mee doen! Verder gaan we soms met een motorboot naar Venlo of Blerick. Ook varen we in lelievletten, dit zijn de grote roei- en zeilboten van de club. Hier ga je in varen als je al wat ervaring hebt.
za 2 - 30 jun 14.00 - 17.00 uur
Venlo, Jachthaven Blerick
8-11
jaar
In een geheel ongedwongen sfeer en spelende wijs leren de kinderen kennis maken met dans, muziek en gevoel voor ritme. Tijdens een les is er buiten de dans ook aandacht voor het spelende kind. Verder laten we ruimte voor interactie en expressie van de kinderen zelf.
za 2 - 30 jun 10.00-10.40 uur
Venlo, MOVES102
4-5
jaar
Capoeira is een combinatie van vechtsport, muziek maken, Portugese woorden leren, dans, acrobatiek. Alles op eigen niveau. De lessen worden gegeven door Professor Bebei uit Brazilië. De les bestaat uit een warming-up, verschillende vechtsport bewegingen die alleen of met partner uitgevoerd worden, een roda en spel. Verder wordt er aandacht besteed aan oa. zingen, muziek maken. Kortom een gevarieerde les.
za 2 - 30 jun 17.00-18.30 uur
Venlo, Gymzaal Emmastraat
4-14
jaar
De dansstijl Jazz is een vrije manier van dansen met een technische ondergrond. Het is een dansstijl die je mengt met invloeden van andere dansstijlen zoals modern en klassiek ballet. Het is een veelzijdige stijl waarin je werkt in de les aan vele elementen die belangrijk zijn voor het juist te bewegen op de muziek. Er wordt bekende en minder bekende muziek gebruikt, de ene keer een uptempo nummer en de andere keer iets rustiger. De les zal altijd beginnen met een stevige warming waarbij er aandacht wordt besteed voor het hele lichaam om een goede voorbereiding te geven aan de rest van de les. Na de warming up worden er door verschillende oefeningen door de zaal gedaan waarin je werkt aan technieken en elementen die je lichaam versterken. De oefeningen zullen in het teken staan van het versterken van coördinatie , snelheid en muzikaliteit. De laatste 15 minuten werken we aan danscombinatie waar de technieken die we in het midden hebben geoefend zullen verwerken met danspasjes. De les wordt vaak vernieuwd met nieuwe doelen waarin we in blokken naartoe werken. Deze blokken zullen om de 4 a 5 weken wisselen waardoor er genoeg uitdaging en variatie in de lessen zullen zitten.
za 2 - 23 jun 9.00-9.55 uur
Venlo, MOVES102
6-11
jaar
Zit jij in groep 3, 4 of 5 en knutsel jij ook graag? Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Tijdens deze 4 weken komen er verschillende knutseltechnieken aan bod:verven, knippen, plakken maar dan even net iets anders.. Natuurlijk mag je alles wat je maakt mee naar huis nemen.
ma 4 - 25 jun 15:30-16:30 uur
Maasbree, BSO Sportief, locatie Dynamic
7-9
jaar
Zwem jij ook zo graag? Dan hebben we iets leuks voor je! Zwembad Kessel en de Heldense reddingsbrigade geven in het Kesselse buitenbad 4 gevarieerde clinics. We gaan onder andere survival zwemmen, reddend zwemmen en waterspellen doen.

Voor en na de activiteit mag je nog vrij zwemmen. Het zwembad is geopend van 13.30 tot 18.00 uur. De les wordt verzorgd door instructeurs van de Heldense Reddingsbrigade, tijdens het vrij zwemmen is er toezicht door de badmeester van zwembad Kessel.

Benodigdheden:

Minimaal zwemdiploma A

Zwemkleding

Handdoek (eventueel 1 extra)

di 5 - 26 jun 15:45-16:30
Kessel, Zwembad Kessel
6-12
jaar
Wil je eens een kunstwerk maken van klei? In het kinderatelier mogen de kinderen boetseren wat ze zelf willen. We werken daarbij met verschillende technieken. Is het werkstuk gedroogd en gebakken, dan gaan we met mooie kleuren glazuur aan de slag! De activiteit bestaat uit 3 lessen. De eerste twee lessen gaan we boetseren. Als de werkstukken gedroogd en in de keramiekoven gebakken zijn, gaan we glazuren. Hierna worden je werkstukken nogmaals gebakken. Let goed op de data, door het bakken zitten er wat gaten in de reeks. Kijk wat een kunstwerken het gaan worden!
vr 8 - 29 jun 15.00-16.15
Sevenum, De Krullevaar
6-12
jaar
Wil jij de coolste voetbaltrucs leren? Of wil je werken aan je techniek of je schot? Dit blok heb je bij Football4Fun de kans hiervoor! Patrick Houtappels neemt jullie twee donderdagen op rij in Haelen mee in de wereld van het voetballen! Jullie zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met voetbal en er ook nog iets van opsteken. Daarnaast vindt Football4Fun het belangrijk dat kinderen leren om te sporten in teamverband en leren om te gaan met winnen en verliezen. De training wordt verzorgt door Patrick Houtappels, die veel ervaring heeft als voetbaltrainer. Patrick heeft ook al zijn Trainer/Coach 3 en UEFA-C licentie! Belangrijk!! Denk aan je sportkleding, buitensportschoenen (geen voetbalschoenen) en een flesje water! Basisschoolleerlingen van groep 4 tot en met 8 mogen deelnemen aan deze activiteit. De activiteit gaat door bij minimaal 8 deelnemers en het maximaal aantal is 12. Let op: Vol is Vol! Trek je sportkleding aan en kom meedoen! Kijk op de website en facebookpagina voor meer informatie!
do 14 - 21 jun 16.00 - 17.00
Leudal, Basisschool de Leerlingst
7-13
jaar
Hou je van de nieuwste games? Of vind je het erg leuk om met je vrienden of vriendinnen samen allerlei spellen te doen? Dan ben je bij E-Village in Roggel aan het goede adres! Hier kun je op woensdag 20 juni aan de slag met de leukste games!   We zullen starten met een parcours van ongeveer 45 minuten, waarin jullie kennis maken met bewegend gamen! Want wist je al dat deze actieve spellen een positieve bijdrage leveren aan je fysieke en mentale gezondheid? Daag elkaar uit voor een potje voetballen of bowlen op groot scherm. Oefen je dance moves met de nieuwste versie van de Just Dance of verbeter je high score met virtueel touwtje springen. Hierna kunnen jullie lekker vrij gamen! Verder kunnen jullie, naast het gameparcours, ook om de beurt lasergamen! Lasergamen is een superspannend actiespel, waarbij je met behulp van een lasergeweer jouw vlag moet verdedigen en de vlag van de tegenstander moet veroveren. Met 6 levens sta je aan de start. Slagen jij en je team erin om via spannende schuilplaatsen in het donker jullie doel te bereiken? Deze activiteit wordt aangeboden door E-Village. Het minimum aantal deelnemers is 4 en het maximaal aantal is 32. Bekijk ook eens de website en Facebookpagina van E-Village Roggel!
wo 20 jun 13.00 - 15.30 uur
Leudal, E-Village Roggel
6-13
jaar
Wil jij graag meegenomen worden op avontuur? Kom dan gezellig meedoen in een yoga avontuur, of misschien wel een sprookje! Spelenderwijs leer je allerlei yogahoudingen, van katten en muizen tot olifanten en tijgers! Samen doen we ademspelletjes, je luistert naar verhaaltjes en maakt dan de bijzonderste tekeningen! Draag soepele kleding waar jij je lekker in voelt.
do 21 jun 15.30-16.30
Grubbenvorst, De Samensprong
4-8
jaar