Hallo allemaal, Op woensdag 18 december organiseert handbalvereniging Klaverblad Eksplosion ’71 een KidsDay waar alle jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar uit Tegelen en omstreken van harte welkom zijn. Wat gaan we doen? Omdat handballen bij Klaverblad Eksplosion ’71 helemaal te gek is, willen wij jou graag de kans geven om kennis te maken met handbal en onze sportvereniging. Als jij je opgeeft voor de KidsDay mag je zoveel vrienden en vriendinnen meenemen als jij maar wilt. Zij mogen dan, net als jij, de hele middag gratis mee komen doen. En ook deze keer pakken we weer groot uit, het wordt dus weer helemaal te gek! Voor wie, hoe laat en waar? De KidsDay is voor iedereen van 5 t/m 12 jaar en wordt gehouden op woensdag 18 december. Vanaf 17.45 uur staat de deur open en het programma duurt tot ongeveer 20.00 uur. De hele activiteit vindt plaats in sporthal Gülick in Tegelen. Als er ouders zijn die graag willen komen kijken, zijn ze ook van harte welkom! Hoe meer mensen aanwezig zijn, hoe gezelliger het wordt! Aanmelden! Wil jij meedoen aan de KidsDay? Meld je dan nu samen met je vrienden en vriendinnen aan en ervaar hoe leuk handballen bij Klaverblad Eksplosion ’71 kan zijn. Je kunt een mailtje sturen naar info@eksplosion71.nl, met daarin je naam (en die van je vrienden en vriendinnen) en je leeftijd. Ben erbij, mis het niet! Tot woensdag 18 december 2019. Tot KidsDay!
wo 18 dec 17.45 - 20.00 uur
Tegelen, Sporthal Gulick De Drink 7 5932 CP Tegelen
5-12
jaar

Kidz Science presenteert: Maak de blits met jouw lichtgevende kerstkaart!

Kerstmis hét feest van de lichtjes! Waarschijnlijk staat jouw kerstboom thuis ook al te shinen. Hoe leuk is het om een kerstkaart te versturen met een lampje er in! Met behulp van een stroomcircuit en een flinke dosis creativiteit maak jij van jou kerstgroet een feestje.   Voor meer info klik hier.
wo 18 dec 14:30 - 16:00 uur
Venlo, De bibliotheek Venlo
8-12
jaar
De kerstsfeer heerst alweer een tijdje in het Venlose, maar vandaag moet je absoluut bij de bieb wezen! Met dooplopende kerst(voorlees)verhalen voor kinderen én volwassenen, heerlijke pianomuziek en een lezing van Sef Derkx wordt het een middag voor jong en oud! Benieuwd naar de details van deze dag? Neem dan hier een kijkje!
za 21 dec 08:30 - 17:00 uur
Venlo, De bibliotheek Venlo
4-12
jaar
De Sprookjesbosbewoners ontdekken een ‘écht mens’ in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker - na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Helpen jullie mee om het Sprookjesbos te redden?   Klik hier voor info en kaartverkoop!
ma 30 dec 13:30 uur
Venlo, Theater De Maaspoort
4-10
jaar

Reddingsbrigade Peel en Maas organiseert: IJSZWEMMEN + NIEUWJAARSDUIK

Wat ga je doen als je door het ijs zakt? Wat te doen als je in een auto te water raakt? Tijdens het ijszwemmen leer je hoe te handelen! Dit evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk voor jong en oud, mits een zwemdiploma. (minimaal A) Voor meer info klik hier.
za 4 jan 15:30-18:00 uur
Panningen, Laco zwembad Peel en Maas
4-12
jaar
Een kijkje nemen in de echte Griezelbus, dansen op swingende muziek, naar spannende verhalen luisteren, Paul van Loon in het echt ontmoeten, met hem op de foto gaan én ook nog een handtekening scoren voor in je boek. Het kan allemaal bij ‘De Griezelbus On Tour! In deze muzikale show vol spannende én vrolijke griezelavonturen neemt Paul van Loon jou samen met zijn band Andere Snuiters mee op reis naar de wereld van Dolfje Weerwolfje, de Griezelbus en P. Onnoval, Jimi Rip en andere nachtwezens.   Voor meer info en tickets klik hier.
zo 26 jan 14.30 uur
Panningen, DOK6 Theater
6-12
jaar
Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat…     Voor meer info zie: https://www.dok6.eu/theater/programma/ 
zo 16 feb 14:30 uur
Panningen, DOK6
4-8
jaar